Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης παραμένει σε καθεστώς «ειδικής διαχείρισης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φορτούνης έχοντας βγάλει κάποιες ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα χρειάζεται και τον σχετικό και τον ανάλογο χειρισμό, όπως ακριβώς τον κάνει ο Ολυμπιακός.

Είναι προφανές πως στον Ολυμπιακό ξέρουν καλύτερα από τον οποιονδήποτε το πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση με τον Κώστα Φορτούνη, έναν παίκτη που από το 2019 και μετά είχε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς με χιαστούς και στα δύο πόδια του. Πολλοί μπορεί και να απόρησαν με το γεγονός ότι δεν μπήκε αποστολή για το ματς των Πειραιωτών με τον Άρη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όμως δεν ήταν ούτε στους εκλεκτούς για το παιχνίδι του Ολυμπιακό Β’ με τον Ηρακλή παρότι ήταν εντός έδρας αγώνα και έχει ήδη παίξει δύο φορές με τους Ερυθρόλευκους στη Super League 2.

Ωστόσο το όλο θέμα έχει να κάνει με την ειδική διαχείριση που πρέπει να έχει ο Φορτούνης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε βγάλει το τελευταίο διάστημα κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του και για να μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει να είναι στο 100%. Εξάλλου – όπως έχουμε γράψει ξανά – κανένας στον Ολυμπιακό δεν είχε πρόθεση να ρισκάρει το παραμικρό σε σχέση με τον Φορτούνη, που και στον Ολυμπιακό Β’ μπήκε σταδιακά. Πρώτα έπαιξε ένα ημίχρονο μετά κοντά στα 75 λεπτά. Βήμα βήμα δηλαδή και φυσικά με την κατάστασή του να αξιολογείται ανάλογα διαρκώς.

Φέτος ο 29χρονος Φορτούνης έχει ένα γκολ σε δύο ματς με τον Ολυμπιακό Β’. Τελευταίο του χρονικά ματς με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ήταν στις 22/5/2021 και τον τελικό με τον ΠΑΟΚ με την ήττα με 2-1. Στο δε πρωτάθλημα ήταν στο 1-4 της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό στις 16/5/2021.

Να θυμίσουμε εδώ και το τι είχε πει στις 19 Φλεβάρη για τον Φορτούνη ο Πέδρο Μαρτίνς: «Πραγματικά έκανε τα πρώτα 45 λεπτά συμμετοχής του με την Β’ ομάδα. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά ακόμη. Έρχεται από έναν πολύ βαρύ και δύσκολο τραυματισμό. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνο ακόμη για να μπορέσει να επιστρέψει στις απαιτήσεις της ομάδας μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook