ΑΕΚ: Οι Ουκρανοί τη συνδέουν με Ρακίτσκι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Και στην Ουκρανία συνδέουν την ΑΕΚ με τον διεθνή στόπερ που έφυγε από τη Ζενίτ, αλλά δε φαίνεται να υπάρχει κάτι γι’ αυτή τη περίπτωση από πλευράς Ένωσης.

Όπως αποκάλυψε χθες το SDNA, ο 32χρονος διεθνής Ουκρανός στόπερ Γιάροσλαβ Ρακίτσκι, είναι μέσα στις περιπτώσεις που έχουν προκύψει από τη συγκυρία με Ρωσία και Ουκρανία, που έχουν τεθεί υπόψη των ανθρώπων της ΑΕΚ κι έχουν μελετηθεί.

Σε αυτό γίνεται αναφορά και σε σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport.ua» στην Ουκρανία, σε άρθρο με τίτλο «Ο Ρακίτσκι μπορεί να πάει στην ομάδα του Σάκχοφ».

Ωστόσο και η ίδια ιστοσελίδα και άλλα δημοσιεύματα το τελευταίο 24ωρο, επιβεβαιώνουν τη παρουσία του Ρακίτσκι στην Κωνσταντινούπολη από χθες Τρίτη, για συζητήσεις με τη Μπασακσεχίρ. Μάλιστα στη Τουρκία νωρίτερα σήμερα (16/3) αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Ο Ρακίτσκι έλυσε το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ, σχεδόν αμέσως με την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Από πλευράς ΑΕΚ, επειδή το όνομα του Ρακίτσκι ακούγεται έντονα από χθες, σε καμιά περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν κάποια εξέλιξη με τον Ουκρανό διεθνή. Αν και είναι δεδομένο πως είναι από τις περιπτώσεις για τις οποίες ενδιαφέρον σε επίπεδο τουλάχιστον ψαξίματος, υπήρξε. Όμως όλα δείχνουν πως πέρα από αυτό, δεν υπήρξε κάποια συνέχεια και μάλλον είναι απίθανο να υπάρξει.

Επιπλέον, οι ενδείξεις σήμερα από το κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» οδηγούν στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν πρέπει να αναμένεται άμεσα κάποια συνέχεια με παίκτες από τη «δεξαμενή» των πρωταθλημάτων της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Χωρίς βέβαια και να μπορεί να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο, αφού η ιστορία που έχει ανοίξει με τους παίκτες από αυτά τα πρωταθλήματα, είναι φουλ ανοιχτή αυτή τη στιγμή.

Ο ύψος 1,80 αριστεροπόδαρος Ουκρανός στόπερ, έχει 54 συμμετοχές με την εθνική Ουκρανίας και το 2019 είχε πάει στη Ζενίτ από τη Σαχτάρ, έναντι 10 εκατομμυρίων!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook