Άρης: Nέες φήμες για Κουλούρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ενδιαφέρον πριν πάει Γαλλία, οι επαφές μετά την Τουλούζ και οι νέες φήμες!

Όταν ο Άρης έψαχνε επιθετικό, ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν πάντα στη «κιτρινόμαυρη» λίστα. Οτι καλό υπάρχει στην Ελληνική αγορά και λογικό είναι, θα «παίξει» ως μεταγραφικός στόχος του Άρη.

Ο Ευθύμης Κουλούρης επανέρχεται λοιπόν στο προσκήνιο. Για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο επιθετικός του Ατρομήτου που πλέον έχει βρει και τα πατήματα του και το δρόμο προς τα δίχτυα στο Περιστέρι, εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος των «κιτρινόμαυρων». Ένα διαχρονικό ενδιαφέρον που μέχρι στιγμής έχει παραμένει φιλολογικό.

Για τρίτη λοιπόν φορά, ο Κουλούρης ακούγεται για τον Άρη (και όχι μόνο), αν και το συμβόλαιο του με τους Περιστεριώτες τελειώνει το καλοκαίρι του 2023. Αρα δεν μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Η πρώτη φορά που ο Κουλούρης ήταν στο… δρόμο για το «Βικελίδης» ήταν πριν τρία χρόνια, όταν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρωθεί ο δανεισμός του για την πρώτη του θητεία στον Ατρόμητο. Τότε όμως ο 26χρονος επιθετικός πουλήθηκε στην Γαλλική Τουλούζ, έναντι 3,5 εκ. ευρώ!

Η δεύτερη φορά, ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Κουλούρης είχε αποφασίσει να αφήσει τη Γαλλία που δεν «κόλλησε» ποτέ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις και με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, είχε μιλήσει με τον 26χρονο φορ, οι δύο πλευρές έμοιαζαν κοντά, αλλά ο Άρης κράτησε τον Μήτρογλου, των 600 χιλιάδων ευρώ ετησίως και ο Κουλούρης με το 1/3 των χρημάτων επέστρεψε στον Ατρόμητο, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Ο πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου, εμφανίζεται και πάλι ως μεταγραφικός στόχος του Άρη ενόψει καλοκαιριού. ο Άρης εφόσον δεν προκύψουν άσχημα μαντάτα από το CAS, θα κινηθεί για επιθετικό. Ίσως και για δύο φορ, αφού Μήτρογλου και Μάνος μένουν ελεύθεροι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook