«Ψήνεται» επιστροφή Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπρούνο Άλβες είναι πιθανό να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ.

Τα ανοιχτά μέτωπα για την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι πολλά και διάφορα. Πρώτο μέλημα των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί ο προπονητής.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο εκλεκτός και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Από εκεί και πέρα, αλλαγές θα υπάρξουν και στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι προσθαφαιρέσεις αναμένεται να είναι αρκετές και ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα.
Έτσι, στα υπ΄όψιν της ΑΕΚ βρίσκεται η επιστροφή του Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος αμυντικός διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του και πιθανότατα το καλοκαίρι θα βάλει τέλος στη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα.

Τη σεζόν 2004-2005, ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε στην Ένωση, αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα και τον κόσμο. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τον Μπρούνο Άλβες και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητήσουν μαζί του για μία θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης.

Ο αμυντικός του Απόλλωνα φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική των κιτρινόμαυρων, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η έκβαση της υπόθεσης του Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε φέρει τότε στην ΑΕΚ και αν δώσει ξανά τα χέρια με τον Δικέφαλο, τότε θα «παίξει» ακόμα πιο δυνατά το σενάριο επιστροφής από άλλο πόστο του Άλβες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook