Κουτσοσπύρος: “Tα αλλάξαμε όλα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την ανοδική πορεία της Βέροιας μίλησε ο έμπειρος επιθετικός, Χρήστος Κουτσοσπύρος, που αισιοδοξεί για είσοδο στα play off.

Ο 30χρονος Αγρινιώτης επιθετικός, που αποκτήθηκε τον χειμώνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει πετύχει ήδη τρία γκολ και συνεργάζεται αρμονικά με τον Σαϊτιώτη, ενώ με δηλώσεις του στο «ΡΑΔΙΟ ΗΧΩ ΔΡΑΜΑΣ» αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με την Δόξα:

«Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, τον Παναιτωλικό, για την άνοδο που παίρνει στη Σούπερ Λίγκα. Όσο για την Βέροια, η ομάδα βρισκόταν χαμηλά τον Ιανουάριο που ήρθα. Όμως μπορέσαμε και τα αλλάξαμε όλα και πλέον παλεύουμε με αξιώσεις για να αγωνιστούμε στα play off. Εγώ έχω ράμματα στο φρύδι και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσω να «βγάλω» 90λεπτο με την Δόξα. Και οι δυο ομάδες δείχνουν φορμαρισμένες, ενώ είναι θετικό ότι στο γήπεδο θα βρεθεί αρκετός κόσμος και από τις δυο πλευρές. Προβλέπω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αφού είναι μεγάλο κίνητρο η είσοδος στα μπαράζ ανόδου. Μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο ως το τέλος, δηλαδή να νικήσουμε και την Δόξα και τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή».