Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας ήταν συνολικά ανώτερος αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, με τον Ατρόμητο να φεύγει όρθιος και με σημαντικό βαθμό από την Τρίπολη (0-0).

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Αστέρας είχε περισσότερο τον έλεγχο, δημιουργούσε φάσεις, ωστόσο είχε πρόβλημα στις τελικές. Στο 26’ ο Σίτο είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει καλά την μπάλα μέσα από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος είχε μόνο δυο τελικές με τον Ναμπί, ο οποίος είδε τον Τσιφτσή να βγαίνει νικητής σε αμφότερες και να κρατάει καθαρή την εστία του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως άρχισε το ματς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα (66′ Κανελλόπουλος), Πίτσου, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Σανταφέ (66′ Γκαρθία), Ριερα, Σίτο, Κρέσπι (66′ Τιλίκα), Μπενίτο.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας (46′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77′ Αλιμπέκ), Ναμπί, Κουλούρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook