Μαλεζάνι για το ξέσπαμά του: «Το έκανα για να υπερασπιστώ την ομάδα και τον πρόεδρο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην «Corriere della Sera», στην οποία μίλησε για την καριέρα του και φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο πέρασμά του από το τριφύλλι.

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο ξέσπασμά του μετά το Παναθηναϊκός  – Ηρακλής 2-2, το οποίο και όλοι θυμούνται παρότι έχουν περάσει 17 χρόνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Τα ξεσπάσματα ήταν πάντα από καρδιάς και ήταν μερικές φορές υπερβολικά. Τώρα τα κάνουν όλοι και κανείς δεν λέει τίποτα. Πάντα έζησα το παιχνίδι έντονα και δεν το μετανιώνω. Δεν με νοιάζει και πολύ ο χλευασμός. Μετά από δέκα χρόνια οι οπαδοί εξακολουθούν να με υποδέχονται με μεγάλο σεβασμό. Δεν άφησα το στίγμα για ξεσπάσματα αλλά για όσα έχουν γίνει στο γήπεδο.

Με αγάπησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Τις σπάνιες φορές που επέστρεψα στην Ελλάδα πάντα με υποδέχονταν πολύ καλά. Αυτό το ξέσπασμα, αν μεταφραζόταν σωστά, ήταν πολύ διαφορετικό από το πώς το έδωσαν. Απλώς υπερασπίστηκα την ομάδα και τον πρόεδρό μου. Τότε αν χρησιμοποιήθηκε για να γελάσει ο κόσμος δεν ξέρω τι να πω»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook