Λύρατζης: «Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί στην Τούμπα να αποκλείσει την Μαρσέιγ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League. Όπως δήλωσε πιστεύει πολύ στις ικανότητες του δικεφάλου του Βορρά. Η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη στη ρεβάνς και οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να δημιουργήσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Λύρατζη στην Cosmote TV:

Για τον αγώνα: «Είναι αλήθεια ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δίνεις πάνω από το 100%. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο παίξαμε όπως έπρεπε».

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης: «Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή. Προσπαθήσαμε να το ακολουθήσουμε. Υπήρχε και η πίεση του αντιπάλου και των φιλάθλων. Το αποτέλεσμα είναι το 2-1 και κοιτάμε τον επαναληπτικό στην Τούμπα».

Για το αν ο Ρασβάν Λουτσέσκου τους είπε ποιους παίκτες της Μαρσέιγ να προσέξουν: «Κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν εκπληκτική ποιότητα. Προσπαθήσαμε να τους αντιμετωπίσουμε βάσει σχεδίου».

Για τις απουσίες της Μαρσέιγ στη ρεβάνς: “Είναι καλό αυτό, παρ’ όλα αυτά θα κοιτάξουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε”.

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα προκριθεί: “Το πιστεύω πάρα πολύ έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook