«Ντόρτμουντ και Μπολόνια έχουν στη λίστα τους τον Κούτσια»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα του «ilrestodelcarlino» αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα είχε στείλει και σκάουτερ στη χώρα μας τους προηγούμενους μήνες για να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία του.

Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Ντόρτμουντ, προσέγγισε την πλευρά του παίκτη και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του, την ίδια στιγμή που η Μπολόνια αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει την κίνηση της.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Μπορεί τα μεταγραφικά της Μπολόνια να έχουν παγώσει μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία και τον Μπικόν, ωστόσο αρκετές ομάδες παραμένουν στη διεκδίκηση του Αρναούτοβιτς. Όσο παράδοξο μπορεί να ακούγεται δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η ιδέα για την επένδυση σε έναν νεαρό και το όνομα του είναι Γιώργος Κούτσιας. Ο 18χρονος επιθετικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και οι σκάουτερ των ροσομπλού τον έχουν δει στο διάστημα από τον Γενάρη μέχρι τον Φλεβάρη σε αγώνες των νεαρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας αλλά και του συλλόγου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook