Μαρτίνς: «Πάμε ετοιμοπόλεμοι στο πιο σημαντικό παιχνίδι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε πριν το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο την Κυριακή τονίζοντας, πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και πως όλοι θέλουν να κάνουν τους οπαδούς χαρούμενους.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova: 

«Oπως είπες και εσύ θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι, το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Νομίζω πως πραγματικά και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν γιατί εκτός από τους τρεις βαθμούς, κρίνονται πολλά, είναι πολλά τα κέρδη για την ομάδα που θα κερδίζει το παιχνίδι αυτό.

Ένα παιχνίδι δύσκολο, απαιτητικό, ανταγωνιστικό, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να πούμε πως όλοι οι παίκτες μας είναι διαθέσιμοι, όλοι είναι καλά δεν έχουμε κρούσματα, δεν έχουμε κάποια προβλήματα πάμε ετοιμοπόλεμοι.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει επιστρέψει και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ο Μπουχαλάκης είναι τελείως καλά, επομένως μπορούμε να πούμε πως η ομάδα μας έχει δουλέψει, έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι αυτό, το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για όλους, κυρίως για τους τρεις βαθμούς. Επίσης είναι σημαντικό για στην πορεία μας μέχρι τον στόχο μας, αλλά και για την γενικότερη έννοια μίας νίκη επί του Παναθηναϊκού, κάτι που θέλουν όλοι οι οπαδοί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook