Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στο Αγρίνιο αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τον Παναιτωλικό να παίρνει τον πρώτο του βαθμό (0-0) στα playouts.

 

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Ριέρα να έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε το σουτ του. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός ισορρόπησε αλλά δεν δημιουργούσε εύκολα φάσεις, ενώ στο 13’ ο Μπενίτο έκανε μια ωραία σέντρα στον Ριέρα, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.
Το ματς ήταν ισορροπημένο στην συνέχεια, με τον Αστέρα να απειλεί περισσότερο την εστία του Ανέστη, που έβγαινε πάντα μπροστά και καθάριζε κάθε φάση, ενώ η καλύτερη φάση του Παναιτωλικού ήρθε στο 39′ αλλά η κεφαλιά του Βέργου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο σώμα του Πίτσου. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (70′ Μπαρμπόσα), Μεντόσα, Ντουάρτε, Βέργος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλάς, Άλβαρες, Μουνάφο, Σανταφέ  (46′ Βαλιέντε), Τιλίκα (31′ λ.τ. Κρέσπι), Σίτο, Ριέρα (63′ Κανελλόπουλος), Μπενίτο (63′ Μπαράλες)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook