«Πόρτα» έφαγε ξανά η ΑΕΚ από την εφορία για τα εισιτήρια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε χθες κατάφερε η ΑΕΚ να αποσπάσει την απαραίτητη υπογραφή για να σφραγίσει τα εισιτήρια στο µατς µε τον ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό και την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκεκριµένα, χθες το πρωί ο Ανδρέας Δηµητρέλος µετέβη στην Εφορία έχοντας µαζί του ένα ποσό κοντά στις 170.000 ευρώ, για να φύγει όµως εκ νέου άπραγος, καθώς το ποσό που του ζητήθηκε για να σφραγιστούν τα εισιτήρια ανέρχεται στις 400.000 ευρώ!

Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως οι «κιτρινόµαυροι» έχουν να πληρώσουν τη δόση τους (περίπου 100.000 ευρώ) για την υπαγωγή τους στα άρθρο 44 από τον Σεπτέµβρη! Και σαν να µην έφτανε αυτό τους έγινε και άλλος έλεγχος από το ΠΕΚ Αθήνας, στον οποίο βεβαιώθηκαν και άλλες οφειλές που θα ρυθµιστούν στο προσεχές διάστηµα.

Το πρόβληµα όµως για την ΑΕΚ εντοπίζεται στο γεγονός πως λόγω ασυνέπειας στις πληρωµές έχασε και τις ρυθµίσεις από τον νόµο του Ορφανού το 2006 και για να ενταχθεί πλέον στη νέα ρύθµιση του Ν. 3888/10 πρέπει όχι µόνο να πληρώσει τη ρύθµιση του «44», αλλά και να προκαταβάλει την πρώτη δόση από τη νέα ρύθµιση που θέλει να υπαχθεί, γι’ αυτό και προκύπτει το ποσό των 400.000 ευρώ.

πηγή:goalday