ΠΑΣ Γιάννινα: Το «καυτό» καλοκαίρι του Χουάν Περέα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

H ανοδική πορεία της… μετοχής του Κολομβιανού επιθετικού, τα άκυρα και οι υψηλές φιλοδοξίες του μεγαλομετόχου της ηπειρώτικης ΠΑΕ.

Η εμφάνιση του Χουάν Περέα στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ, ήρθε να δικαιολογήσει τον μεταγραφικό θόρυβο που δημιουργείται με επίκεντρο τον Κολομβιανό επιθετικό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Ένωση κι έφτασε συνολικά τα 9 σε 29 φετινά ματς με τη φανέλα της ηπειρωτικής ομάδας.

Τα δύο γκολ σε ένα…εμπορικό ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ μαζί με το ένα τέρμα που έβγαλε κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, ήρθαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την «μετοχή» του.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης τρίβει τα χέρια του βλέποντας τον Περέα να «ζωγραφίζει» και να ανεβάζει την χρηματιστηριακή αξία του.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του δεν κρύβει την πίστη του του πως ο Κολομβιανός επιθετικός μπορεί να κινηθεί σε οικονομικά επίπεδα…Μαυροπάνου και να φέρει στο ταμείο της ομάδας τα χρήματα (2,1 εκατ. ευρώ) που ήρθαν από την πώληση του Έλληνα στόπερ στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του ΄18.

Μια φορά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ δεν βιάζεται να (μοσχο)πουλήσει.

Ο Περέα είναι «δεμένος» για άλλα δύο χρόνια (έως το καλοκαίρι του ΄24) κι όσο κυλάει ο χρόνος τόσο ανεβάζει την τιμή του μέσω των εξαιρετικών φετινών εμφανίσεων του.

Σημειωτέων πως πίσω από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή παίζει…μπάλα κι ένα μεγάλο μανατζερικό γραφείο («World in Motion») με δυνατά…κονέ σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές.

Για την ιστορία, ο Χριστοβασίλης «γείωσε» τον περασμένο Γενάρη δύο διερευνητικές κρούσεις για τον Περέα από κλαμπ του εξωτερικού (ένα εξ αυτών ήταν από την Ρωσία) από την στιγμή που οι ενδιαφερόμενες ομάδες δεν έδειξαν διατεθειμένες να καλύψουν τα «θέλω» του για την…περήφανη πώληση του Κολομβιανού επιθετικού.

Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι.

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook