Παπασταθόπουλος: «Πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά μας πίκρανε ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τον τίτλο σε μία χρονιά αμφισβήτησης, για τις αναποδιές μέσα στη σεζόν, αλλά και για τα ματς που απομένουν, μίλησε στο Olympiacos TV ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Νιώθω υπέροχα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, μια χρονιά με χαρές και λύπες», είπε ο «Πάπα» και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε πάρα πολύ. Υπήρξαν στιγμές που δεν δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο, αυτό που μπορούμε να βγάλουμε. Παρόλα αυτά η σταθερότητα μάς έφερε εδώ και γιορτάζουμε τον τίτλο, το πρωτάθλημα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σίγουρα μια απάντηση», υποστήριξε όταν ρωτήθηκε για το αν ο τίτλος τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος συνιστά απάντηση.

«Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο, δεν καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου που μας πίκρανε», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θέλαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Η χρονιά ήταν δύσκολη, είχε και αναποδιές λόγω Covid και τραυματισμών. Κρατάμε το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια ώστε να βγάλουμε το πρόσωπο που πρέπει».

Όσο για το τι έγινε στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Παπασταθόπουλος επισήμανε: «Έγινε το αναμενόμενο. Όταν εξασφαλίζεις τον τίτλο και μαθηματικά σου φεύγει λίγο πίεση και σου βγαίνει η χαρά. Μένουν κάποια παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και να δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook