Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπούργος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του Άρη για το αυριανό (8/5) κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ.

O Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται ο τιμωρημένος Καμαρά, ο τραυματίας Γκάνεα και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και ο Σάσα που αισθάνεται ενοχλήσεις.

Oι Πάλμα και Μανσίνι αναμένεται να είναι το δίδυμο στην επίθεση, στο 4-4-2 (δοκίμασε και 4-2-3-1) με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Αργεντινός τεχνικός.

Νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα και ο Ιτούρμπε, που θα ξεκινήσει στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα, αναμένεται να μείνει στον πάγκο ο Γκάμα και τη θέση του στην αριστερή, θα πάρει ο Γκαρσία.

Σε ότι αφορά στον αντικαταστάτη του Γκάνεα, οι Σούντγκρεν και Εμπακατά θα είναι τα δυο μπακ, χωρίς, πάντως, να είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα είναι αυτός που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook