ΠΑΟΚ: Ραπίντ Βιέννης και ΛΑΣΚ Λιντς για Σβαμπ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επαφές με ομάδες από την Αυστρία έχει σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο μέσος του ΠΑΟΚ που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη ημέρα της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αυστρία Ραπίντ Βιέννης και Λίντσερ ερίζουν για τον Στέφαν Σβαμπ. Οι Αυστριακοί ισχυρίζονται ότι ο ΛΑΣΚ έχει εδώ και καιρό επαφές με το μέσο του Δικεφάλου, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα και η πρώην ομάδα του προσπαθεί να τον επαναπατρίσει.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σβαμπ άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του, που λήγει στο τέλος της σεζόν, μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα με βάση της συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει.

“Είναι κάπως νωρίς να μιλήσουμε για το θέμα του συμβολαίου μου. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο να πούμε αυτή την στιγμή. Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι σημαντικές και θα μπορούμε να είμαστε πιο ξεκάθαροι για αυτό το ζήτημα. Εξαρτάται και από τις δυο πλευρές το τι θα γίνει, έτσι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι ότι όλα μπορούν να γίνουν, με την υπάρχουσα κατάσταση” είχε πει ο Σβαμπ μιλώντας στο SPORT24 μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook