Άρης: Παραμένουν εκτός Γκάνεα, Σάσα και για την Τούμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απρόσκοπτα ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του Άρη για την αυριανή – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (18:30, γήπεδο Τούμπας).

Όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση των Γκάνεα-Σάσα δεν ήταν τέτοια ώστε να μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους για επιστροφή στις νίκες με συνέπεια να παραμείνουν εκτός, σε αντίθεση με τον Καμαρά, που έχοντας εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τέθηκε κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (11/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (18:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Lucas Sasha, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis“

Διαβάστε Ακόμα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook