Κούρτιτς: «Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς με τον Παναθηναϊκό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τους δύο τελικούς που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για play off και Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έβγαλε την αντίδραση που έψαχνε εδώ και καιρό: «Μπορεί ο ένας βαθμός να είναι καλός για την ομάδα, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε για να κλείσουμε καλά τη σεζόν».

Για το χτύπημα στο χέρι του: «Αυτή την στιγμή πονάω, αλλά ξέρω ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό. Έχω δεχτεί και πιο ισχυρά χτυπήματα».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που έρχονται και αν υπάρχουν διαφορές σε αυτά: «Για εμάς είναι δύο τελικοί και όχι ένας με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν υπάρχει κούραση. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Που κρίνονται αγώνας όπως αυτοί με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα και σε καλή κατάσταση. Εμείς όταν πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πως να παίξουμε και είμαστε πάντα αυτοί που πρέπει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook