«Πιθανή ακόμη και η λύση του συμβολαίου του Κριχόβιακ με την Κράσνονταρ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιλώντας στο TVP Sport, ο Κριχόβιακ αναφέρθηκε στο ταξίδι που θα κάνει τις επόμενες μέρες στο Κράσνονταρρ, αλλά και στις διαπραγματεύσεις που θα έχει με τη ρωσική ομάδα.

«Λόγω του ότι η σεζόν στη Ρωσία ξεκινά αρκετά γρήγορα, προς το παρόν πρέπει να επιστρέψω στο Κράσνονταρ και να προετοιμαστώ για τη σεζόν που έρχεται. Ταυτόχρονα, θα κάνουμε συνομιλίες με τον σύλλογο για να πάρουμε τη σωστή απόφαση που θα ικανοποιήσει και τα δύο μέρη», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος.

Όσο για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Κριχόβιακ, ωστόσο αναμένει πρώτα τις εξελίξεις στο θέμα του παίκτη και της Κράσνονταρ. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής ξεδιαλύνει το τοπίο με τη ρωσική ομάδα, μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι η Ένωση θα κάνει την κίνησή της για τον παίκτη γνωρίζοντας, βέβαια, τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Να θυμίσουμε επίσης πως πρόσφατα ο τεχνικός της Πολωνίας, Μίχνιεβιτς μιλώντας για το μέλλον του Κριχόβιακ επισήμανε πως «ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του», ενώ πρόσφατα γράφτηκε στον γερμανικό Τύπο πως την περίπτωση του παρακολουθεί, ήδη, η Χέρτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook