Οι Ισπανοί για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Καμέγιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επιβεβαιώνεται από την Ισπανία το ενδιαφέρον του Άρη για τον 21χρονο επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Καμέγιο, ο οποίος όμως είναι στο στόχαστρο και των Σπόρτινγκ Χιχόν και Σαραγόσα.

Χάρη στον Χέρμαν Μπούργος ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να πάρει ποδοσφαιριστές από εκεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός τεχνικός ταξίδεψε μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Μαδρίτη και είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους των «ροχιμπλάνκος» συζητώντας για διάφορους παίκτες.

Μία από τις περιπτώσεις που τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων του Άρη, ήταν αυτή του 21χρονου επιθετικού, Σέρχιο Καμέγιο, τον οποίο θα επιδιώξει να αποκτήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού.

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον παίκτη επιβεβαιώθηκε και από την Ισπανία, με ρεπορτάζ να κάνει λόγο ωστόσο και για ενδιαφέρον των Σπόρτινγκ Χιχόν και Σαραγόσα για τον νεαρό άσο.

Όσα αναφέρονται στην Ισπανία:

«Η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει στο ραντάρ της έναν παίκτη που ενδιέφερε από πέρυσι. Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Καμέγιο, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Μιραντές. Σε περίπτωση που αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, η σκέψη που υπάρχει στην διοίκηση της Ατλέτικο είναι ο Καμέγιο να δοθεί σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ελλάδα, όπου έχει ενδιαφερθεί ο Άρης, στον οποίο είναι προπονητής ο Χερμάν Μπούργος. Επίσης, η Σαραγόσα είναι ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook