ΑΕΚ: Μεταγραφικό σενάριο από Νορβηγία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού είναι η ΑΕΚ και στη Νορβηγία υποστηρίζουν πως μία περίπτωση που έχει εντοπιστεί είναι ο Μάρκους Νακίμ.

Ένας Νορβηγός δημοσιογράφος με tweet του υποστήριξε ότι η Ένωση διαπραγματεύεται με τον 25χρονο στόπερ της Μιοντάλεν. Εκείνος μένει ελεύθερος και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βαλερένγκα και μέσω εκείνης δόθηκε δανεικός το 2016 και το 2018 σε Στρόμεν και Βίκινγκ αντίστοιχα. Από το 2020 βρισκόταν στην Μιοντάλεν. Συνεπώς, δεν έχει φύγει ποτέ του από τη Νορβηγία. Αυτό από μόνο του ενέχει κάποιο ρίσκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γεννημένος στο Όσλο στόπερ είναι δεξιοπόδαρος. Η ΑΕΚ έχει στον σχεδιασμό της την απόκτηση τόσο ενός δεξιοπόδαρου όσο και ενός αριστεροπόδαρου και θέλει αμφότεροι να αποκτηθούν για να είναι βασικοί τη νέα σεζόν.

Τέλος, στο φετινό νορβηγικό πρωτάθλημα που ξεκίνησε τον Απρίλιο ο Νακίμ έχει αγωνιστεί στα οκτώ από τα 10 παιχνίδια της ομάδας του. Στο τελευταίο ήταν εκτός αποστολής και μάλιστα η Μιοντάλεν διασύρθηκε με το βαρύ 7-0 από την Μπραν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook