Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για τον Νάρεϊ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο εξτρέμ το φετινό καλοκαίρι, με τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι σε συνεχή επικοινωνία για τους πιθανούς στόχους.

Ο 27χρονος Γερμανός εξτρέμ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, σκοράροντας 8 φορές και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.
Η Φορτούνα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πιθανή πώληση του παίκτη, αρκεί να είχε μια ικανοποιητική πρόταση στα χέρια της. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με την ομάδα του Ντίσελντορφ, αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποσό που έχει καταθέσει ο Δικέφαλος του βορρά.

Ο Νάρεϊ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Ντόρτμουντ και Γκρόιτερ Φιρτ. Η Φορτούνα από την πλευρά της τον είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook