Θέλει τον Φορτούνη η Φενερμπαχτσέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η «Fotomac», ο Ζόρζε Ζέσους έχει ζητήσει ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή της Φενερμπαχτσέ και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην τούρκικη ομάδα φέρεται να είναι ο Κώστας Φορτούνης.

«Εχουν προταθεί πολλοί παίκτες στη Φενερμπαχτσέ. Ενας από αυτούς είναι ο Κώστας Φορτούνης. Στο παρελθόν η περίπτωση του Ελληνα μεσοεπιθετικού είχε απασχολήσει ξανά την Φενερμπαχτσέ, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του. Αυτή τη φορά τα πράγματα, όμως, ίσως είναι διαφορετικά, καθώς είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να πουλήσει τον Κώστα Φορτούνη. Μια μεταγραφή που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με 2-3 εκατ. ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της η Fotomac.

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους, η Φενερμπαχτσέ θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός 10αριού, αφού είναι μια θέση που έχει ζητήσει παίκτη ο Ζόρζε Ζέσους. Ο έμπειρος προπονητής και οι συνεργάτες του εξετάζουν πολλές περιπτώσεις και μια από αυτές φέρεται να είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, χωρίς, όμως, ακόμα να έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το εάν η Φενερμπαχτσέ θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook