Ομάδα της Super League 1 «βλέπει» τον Μπάμπη Λυκογιάννη σύμφωνα με τους Ιταλούς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ψάχνει να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του στην Ιταλία, όμως δημοσιεύματα από ΜΜΕ της χώρας τον βάζουν στο… στόχαστρο μεγάλης ομάδας της Super League 1.  Αυτή είναι ο ΠΑΟΚ, αν και ο 28χρονος αριστερός μπακ έχει δεχθεί ήδη προτάσεις από ομάδες της Serie A. 

Όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «La Nuova Sardegna» και αναπαράγεται κατά την διάρκεια από αρκετές ιστοσελίδες της Ιταλίας, ο Λυκογιάννης γνωρίζει τόσο για το ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα, όσο και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

«Για τον Λυκογιάννη υπάρχει το ενδιαφέρον δύο συλλόγων που τοποθετούν τον Έλληνα σε ένα… σταυροδρόμι. Στην πραγματικότητα, μια λύση θα μπορούσε να είναι η παραμονή στην Ιταλία, δεδομένης της πρόθεσης της Σαλερνιτάνα να ποντάρει πάνω του ενόψει της νέας σεζόν.

Η εναλλακτική λύση, η οποία επηρεάζει και συναισθηματικό παράγοντα, της επιστροφής στο… σπίτι. Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη ομάδα που του έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον της. Τώρα είναι στο χέρι του 28χρονου αμυντικού να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πάντως, μάλλον διαψεύδεται το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Άλλωστε έχει ήδη αποκτήσει στη θέση του αριστερού μπακ τον Ράφα Σοάρες. Αλλά μένει να δούμε, αν υπάρχει και φωτιά πέρα από τον… καπνό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook