Για το “διπλό” στον Εύοσμο ο Πανθρακικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα αγωνίζεται ο Πανθρακικός για την 33η αγωνιστική και θέλει την νίκη για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων στον Πανθρακικό να επικεντρώνεται στην εξασφάλιση της αδειοδότησης, όμως υπάρχει και η αγωνιστική δράση, εκεί όπου οι Ακρίτες φιλοξενούνται από τον Αγροτικό Αστέρα που θέλει πάση θυσία τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα της Κομοτηνής, θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και στη συνέχεια να περιμένει την απόφαση από την πρωτόδικη επιτροπή αδειοδότησης, προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Super League.

Όσον αφορά την βασική εντεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουτσόπουλος, ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Νατσούρα και Βαγγελόπουλο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπουτζίκος, ενώ στα δεξιά ο Λιαπάκης.

Στο κέντρο θα είναι ο Ζησόπουλος με τον Ούλμερς και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Μαλκί. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σουλτανίδης, ενώ στις πτέρυγες θα είναι από δεξιά ο Αρσενίεβιτς και στα αριστερά ο Ρομπέρ.

Εκτός αποστολής λόγω καρτών έμειναν οι Τζιωρτζιόπουλος, Κανωτίδης και Σίμωσης.