Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από δύο ομάδες για τον Μαντί Καμαρά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

OΜαντί Καμαρά έχει αρκετή πέραση στο εξωτερικό και διατηρεί ψηλά το κασέ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία και την Ιταλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μόντσα έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον μέσο από τη Γουινέα.

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λισαβόνα, φέρεται να έχει στα υπόψη κάποιες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που τεθεί θέμα κάποιας προσθήκης στο ρόστερ και, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να έχει στα ραντάρ του τον Μαντί Καμαρά. Μάλιστα στην Πορτογαλία συνδέουν τον 25χρονο κεντρικό χαφ και με την Πόρτο, αν και στους δράκους επέστρεψε (μετά τον δανεισμό του στη Ρόμα) ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Βέβαια, οι μπλε παραχώρησαν προχθές τον Φάμπιο Βιέιρα στην Άρσεναλ, ενώ ο Βιτίνια βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Επίσης ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Φρανσουά Μοντεστό για την Μόντσα, με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνηση προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Όσο για το κόστος της μεταγραφής, οι ερυθρόλευκοι θα έμπαιναν σε συζητήσεις για την πιθανότητα παραχώρησης του Αφρικανού χαφ για ένα ποσό πάνω από τα 12.000.000 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook