Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ουτρέχτης για τον Άμραμπατ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πρόταση των Ολλανδών ήταν, ουσιαστικά, να τον πάρουν ως ελεύθερο. Πρότειναν μία συνιδιοκτησία του παίκτη στην ΑΕΚ, το πρότειναν για έναν 36χρονο ποδοσφαιριστή που ήταν ανούσιο να μπει η ΑΕΚ στη διαδικασία να το συζητήσει.

Στην Ένωση ταυτόχρονα μηδένιζαν την πιθανότητα συνάντησης του παίκτη. Υποστήριζαν πως ο Μαροκινός έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ, είναι γνωστές οι σκέψεις του και επισήμαιναν ότι ακολουθεί κανονικά τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Πηγές από την ΑΕΚ τόνιζαν πως το τι θα γίνει από δω και πέρα, δεν είναι θέμα ωρών ή και ημερών. Επίσης, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο με τον προπονητή. Οι δύο τους, άλλωστε, έχουν μιλήσει ήδη το προηγούμενο διάστημα. Ο Αλμέιδα ξέρει τις σκέψεις του Άμραμπατ και ο Άμραμπατ ξέρει πως ο Αλμέιδα εφόσον είναι εφικτό, τον θέλει στο ρόστερ της προσεχούς σεζόν. Επί της ουσίας, είναι στο τραπέζι τα πάντα. Πρόκειται για ένα θέμα που δούμε πώς θα πάει, πόσο θα τραβήξει και ποια θα είναι και η απόφαση του προπονητή για τη διαχείριση του Άμραμπατ όσο υφίσταται το θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook