Επαφές Ολυμπιακού για τον Αμούζου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ της Άντερλεχτ, Φράνσις Αμούζου, εξετάζει ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα βελγικά ΜΜΕ.

Όπως τονίζεται στα τελευταία δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην αγορά για έναν ακόμη παίκτη που θα αγωνίζεται στις πτέρυγες, έχουν πλησιάσει τον βελγικό σύλλογο για τον Γκανέζο, ο οποίος βέβαια έχει βελγική υπηκοότητα και είναι διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές των «διαβόλων».

Αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Άντερλεχτ και είναι μέλος της πρώτης ομάδας της από το 2018. Μετράει ήδη 152 συμμετοχές με 17 γκολ και 16 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως στο δεξί άκρο. Τη σεζόν που τελείωσε, είχε 10 γκολ και 5 ασίστ σε 46 παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει συμβόλαιο ως το 2024 και κοστολογείται άνω των 5 εκατ. ευρώ.

Όπως τονίζουν οι Βέλγοι, ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα της Άντερλεχτ για τον παίκτη και οι δύο σύλλογοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του. Σημειώνεται δε πως το όνομα του Αμούζου είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες και κατά το παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook