ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέτριοι οι Ηπειρώτες δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σέρεμετ, κόντρα σε μια Δόξα που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 40’ λόγω αποβολής του Αραβίδη.

Το πρώτο ημίχρονο θα περάσει στα… ψιλά. Ο ΠΑΣ είχε διάθεση να πιέσει ψηλά την άμυνα της Δόξας Δράμας όμως αυτό δεν έφερε και γκολ. Οι παίκτες του Αναστασιάδη προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα της Δόξας αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κατσαβάκη περιορίστηκε σε έναν πιο αμυντικό ρόλο.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Αραβίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, λίγο μετά την συμπλήρωση των 40 λεπτών. Εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες και τα δεδομένα του παιχνιδιού που έδιναν στον ΠΑΣ ένα επιπλέον κίνητρο για να ανεβάσει περισσότερο την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και πολύ. Η Δόξα, έχοντας έναν παίκτη λιγότερο στο γήπεδο έμεινε κλεισμένη στα καρέ της και προσπαθούσε κυρίως με τον Κυβελίδη να κάνει κάτι στην αντίπαλη εστία πράγμα που δεν γινόταν.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει παραπάνω, να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά από την εστία του Σέρεμετ, με τον Βίλα όμως στην κορυφή αυτό φαινόταν αδύνατο. Μάλιστα όταν στο 72’ ο Μπακαγιόκο άφησε τον αγωνιστικό χώρο ακούστηκαν και οι πρώτες χλιαρές αποδοκιμασίες.

Η «λύτρωση», βέβαια, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Βέρτζος έκανε χέρι και ο Μπεσέρα μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ. Αυτό το τέρμα έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του και μαζί μια βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια. Στους 21 πόντους πλέον, η ομάδα του Αναστασιάδη, η οποία ισοβαθμεί με Κέρκυρα και Παναιτωλικό.