Τζενάμο:”Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας-Ο ΟΦΗ έχει δυναμική αλλά ταλανίζεται από άλλα προβλήματα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι κόποι των φίλων του Παναιτωλικού μετά από 33 χρόνια ανταμείφθηκαν με την άνοδο της ομάδας στην Superleague, σύμφωνα με τον Λουίτζι Τζενάμο.

Μεγάλη ανακούφιση υπάρχει στο “στρατόπεδο” του Παναιτωλικού, καθώς η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία μετά από 33 χρόνια έγινε πραγματικότητα και ο Λουίτζι Τζενάμο την αφιέρωσε στους φίλους της ομάδας που περίμεναν τόσο καιρό.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου, δήλώσε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου, ενώ όσον αφορά την θέση του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, δείχνει να προτιμά τον Σηφάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίτζι Τζενάμο στον “Sentra 103,3”:

Για την άνοδο του Παναιτωλικού:Υπάρχει μεγάλη ανακούφιση. Οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν δικαιώθηκαν. Επίσης ανταμείφθηκαν οι κόποι των φιλάθλων μας, που περιμένουν 33 χρόνια.

Μεγάλη επιτυχία για όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας που αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο την πόλη του Αγρινίου. Η δίψα μας ήταν μεγάλη, όπως φάνηκε χτες.

Γνωρίζαμε πως υπάρχει μια πίεση στην ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες λαοφιλείς ομάδες έχουν πίεση. Τα καταφέραμε γιατί είχαμε πολύ καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια. Στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και όλα πήγαν καλά“.

Για την άσχημη περίοδο που πέρασε η ομάδα:Πολύ άσχημη περίοδος ήταν οι αγώνες που προηγήθηκαν της φυγής του κυρίου Νταλακούρα. Όταν κάναμε τη γκέλα με τον Εθνικό και στη συνέχεια ηττηθήκαμε από τον Διαγόρα στη Ρόδο. Μας είχε πάρει από κάτω αλλά ευτυχώς σηκώσαμε κεφάλι, αν και βαθμολογικά ήμασταν καλά“.

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα και τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο:Έχουν ποιοτικό ρόστερ τα Γιάννενα. Έχουν όλο το πακέτο και δικαίως βρίσκονται στην Superleague. Όλα θα κριθούν στα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ έχει δυναμική αλλά ταλανίζεται από άλλα προβλήματα. Τα Τρίκαλα έχουν καλή ομάδα. Ο Λεβαδειακός έχει ποιοτικό ρόστερ, αλλά δεν πείθει μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει διάρκεια. Δεν ξέρω ποια ομάδα θα τα καταφέρει“.

Για την ενίσχυση του Παναιτωλικού την επόμενη σεζόν:Χρειάζονται προσθήκες. Οι παίκτες που θα έρθουν χρειάζεται να δέσουν στον ψυχολογικό τομέα με τον κορμό της ομάδας που υποθέτω πως θα μείνει. Έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα νέο δυνατό σύνολο“.

Για την καλύτερη απόκρουση του τη φετινή σεζόν: “Μια απόκρουση δεν την έδειξαν τα κανάλια. Η ΕΤ3 δείχνει γρήγορα και ότι προλάβουμε. Είναι μια απόκρουση στην Καρδίτσα στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Αν δεν είχα κόψει τα νύχια μου δεν θα τα είχα καταφέρει. Ο Παναιτωλικός πήρε ένα βαθμό από τη στιγμή που δεχόταν γκολ. Δεν μπόρεσε να γυρίσει κανένα παιχνίδι. Αυτό τον πήραμε στην έδρα του Πανθρακικού“.

Για τον ιδανικό τερματοφύλακα για την εστία του Ολυμπιακού: Ο Σηφάκης δείχνει πως έχει πάρει τις εμπειρίες στον Άρη. Όταν ήταν στον Ολυμπιακό δεν το είχε δείξει αυτό. Αυτό που δείχνει τώρα με πείθει. Δεν μπορώ να πω πως είναι άξιος αντικαταστάτης του Νικοπολίδή. Όμως από τον Ελληνικό χώρο είναι άξιος αντικαταστάτης και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook