Το μυαλό του στον… ΟΦΗ είχε ο Μασάδο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανουέλ Μασάδο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Αρη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

  • Αναλυτικά τα όσα  είπε:

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ποιοτικό ρόστερ και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει αλλαγές και να μη πέφτει ο ρυθμός.

Ξεκινήσαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα, πολύ περίπλοκη για μας και με τον ίδιο τρόπο έχει τελειώσει.

Παρόλα αυτά εγώ ως προπονητής έπρεπε να κοιτάξω ένα γενικότερο πλάνο της ομάδας για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται, με παίκτες που ήταν στο όριο των καρτών και θα μπορούσαν να χάσουν κάποιο από αυτά.

Έπρεπε να προβούμε σε κάποιες, ας το πούμε, αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες όμως δεν θα αποδυνάμωναν την ομάδα, για να μπορέσει να παρουσιάσει την ίδια δυναμική μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μένουμε με την αίσθηση ότι δεν πήραμε κάρτες και μπορέσαμε να προφυλάξουμε τους παίκτες που θέλαμε. Το αποτέλεσμα είναι κακό, αλλά σε κάποια σημεία έχω την αίσθηση και το παράπονο ότι ο διαιτητής δεν σφύριζε με τον ίδιο τρόπο τις δύο ομάδες.

Κάποια πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στον Ολυμπιακό από ότι είναι στις περισσότερες ομάδες της Ελλάδας και κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα όπως όλοι γνωρίζετε γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επιτρέπουν σε όλες τις ομάδες να μπορούν να διεκδικήσουν με επιτυχία τις πιθανότητές τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμα κι αν παίζουν με τον πρώτο, τον τελευταίο, εντός ή εκτός έδρας”.