Δεν έχουν τι να κάνουν στον ΠΑΟ και συνεχίζουν να ασχολούνται με τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός επιτίθεται στην ΕΠΟ για την αναβολή του πρώτου ημιτελικού του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να δείχνει πόσο φοβάται το “Γεντί Κουλέ” και την ομάδα του Αναστόπουλου!

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

“Μάθαμε πρόσφατα ότι οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναθηναϊκού τυγχάνουν συγκεκριμένης πειθαρχικής αντιμετώπισης. Τώρα επιβεβαιώνεται (μια και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση) ότι αν είναι εφικτό, δεν επιτρέπεται ούτε καν να δίνουν αγώνες μεσοβδόμαδα πριν ή μετά από αγώνα εναντίον της ομάδας μας.

Αν διευκολύνει, μπορούμε σε τέτοιες περιπτώσεις για λόγους fair play να θέσουμε το πρόγραμμά μας στην απόλυτη διάθεση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και να παίξουμε τους επόμενους αγώνες μας σε όποια ημερομηνία είναι πιο βολική, αρκεί να μην καταπονούνται οι προσεχείς μας αντίπαλοι.

Απλώς, επειδή το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι περιορισμένες, παρακαλούμε τους αρμόδιους φορείς να μας ενημερώσουν έγκαιρα για οποιαδήποτε αλλαγή, προκειμένου να μπορέσουμε (αν αυτό το αίτημα δεν εκληφθεί ως πρόκληση) να κάνουμε τον αγωνιστικό μας προγραμματισμό.

Ήμασταν και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση για τήρηση χαμηλών τόνων εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Η δέσμευση αυτή ωστόσο δεν ήταν μονομερής και ούτε μας αφαιρεί το δικαίωμα να παίρνουμε θέση σε θέματα που μας αφορούν”.