Κάρολ: «Θα ήταν ωραίο να με χειροκροτήσει ο κόσμος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρόι Κάρολ με δήλωσεις του δεν έκρυψε την χαρά του που επιστρέφει στο Ηράκλειο – έστω και σαν αντίπαλος του ΟΦΗ τονίζοντας ότι “θα ήταν ωραίο να με χειροκροτήσει ο κόσμος”.

Αρχικά, ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ είπε: «Χαίρομαι που πηγαίνω στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ αφού λόγω τραυματισμού είχα χάσει το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Έχω φίλους εκεί, έχω αρκετούς γνωστούς στην ομάδα και χαίρομαι που θα τους δω ξανά από κοντά και θα τα πούμε» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει τώρα είμαι αντίπαλος, αλλά νομίζω πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχνάμε τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Έφυγα σαν φίλος, δεν υπήρξαν προβλήματα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις».

Όσο για την υποδοχή που περιμένει: «Δεν ξέρω αν θα με χειροκροτήσει ο κόσμος. Θα ήτα ωραίο, αλλά δεν ξέρω… Όπως είπα, έφυγα σαν φίλος. Έχω καλές αναμνήσεις από εκεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μια στιγμή είσαι εδώ και την άλλη εκεί. Θέλω να γυρίσουμε στον Πειραιά με την πρόκριση, αφού θέλουμε το νταμπλ».