Στεφανίδης:«Περιμένουμε να δικαιωθούμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τον «τελικό» με τον Εθνικό εκτός έδρας μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Αγροτικού Αστέρα, Νέστορας Στεφανίδης.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το τρίποντο με τον Πανθρακικό, θα κυνηγήσει με τους Πειραιώτες η ομάδα του Ευόσμου, για να «κλείσει» την σεζόν σε θέση απευθείας σωτηρίας, χωρίς την δυσάρεστη εμπλοκή της στα play out. Αυτό συμβαίνει δεδομένα με διπλό στο Ελληνικό και υπό προϋποθέσεις με ισοπαλία, αν βολέψουν άλλα αποτελέσματα.

Βεβαίως, ο έμπειρος επιθετικός των «σταχυοφόρων», Νέστορας Στεφανίδης, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος με οκτώ γκολ (βρήκε δίχτυα και στην πρόσφατη επιτυχία με τον Πανθρακικό),  μιλώντας στο onsports.gr ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: «Eδώ που φτάσαμε, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει… αύριο και κρίνεται όλη η χρονιά για εμάς σε 90 λεπτά. Είναι σφοδρή επιθυμία μας να μην μπλέξουμε στα play out, είναι ψυχοφθόρος διαδικασία, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο και βασικά δεν μας αξίζει βάσει ρόστερ. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Εθνικό και να πάμε… διακοπές νωρίτερα! Βέβαια, ίσως τελικά μας αρκέσει και μια ισοπαλία. Δεν υπάρχει βεβαίως φαβορί στο παιχνίδι, είναι θέμα μέρας, θέλησης και πάθους. Δεν παραβλέπουμε φυσικά ότι και ο αντίπαλος… καίγεται και πρέπει να είμαστε δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες».

Ακολούθως, ο 27χρονος σέντερ φορ, που παλιότερα έπαιξε σε Καστοριά, Ακράτητο, Κιλκισιακό και Πολύκαστρο και το χειμώνα απασχόλησε αρκετές ομάδες, αλλά έμεινε… πιστός στον Αγροτικό Αστέρα, συμπλήρωσε: «Αρχίσαμε τη σεζόν με υψηλότερες βλέψεις, αλλά η οικονομική στενότητα μας «φρέναρε», ενώ σε πολλά ματς ήμασταν άτυχοι, όπως με Τρίκαλα, Πιερικό, Πανθρακικό και Θρασύβουλο, όλα εκτός έδρας, όταν χάσαμε βαθμούς μέσα από τα χέρια μας! Ελπίζουμε το τελικό ταμείο και ο απολογισμός να δικαιώσει τους κόπους μας και να χαμογελάσουμε. Η έλευση του Βασίλη Αντωνιάδη μας βοήθησε κυρίως ψυχολογικά, αφού οι παίκτες δεν άλλαξαν. Όσο για μένα προσωπικά, θεωρώ ότι γενικώς ήταν επιτυχημένη η σεζόν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook