Σε αναμονή στον Διαγόρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον Διαγόρα περιμένουν τους έξι από τους επτά παίκτες που βρίσκονται στην Αθήνα μέχρι την Κυριακή το πρωί για να αγωνιστούν στο ματς με τα Τρίκαλα.

Στην τελική ευθεία έστω και με απουσίες μπήκε η προετοιμασία του Διαγόρα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τα Τρίκαλα που θα είναι και η τελευταία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Οι απουσίες έχουν να κάνουν κυρίως με τους επτά παίκτες που δεν γύρισαν στην Ρόδο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά έμειναν στην Αθήνα.

Μετά από τις προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας, υπήρχε η διαβεβαίωση πώς οι έξι από τους επτά, θα επιστρέψουν στο “σμαραγδένιο” νησί για τον αγώνα με τα Τρίκαλα και μετά θα ξαναφύγουν για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους αλλά και να κάνουν  τις επαφές τους με άλλες ομάδες, καθώς των περισσοτέρων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου

Στην Ρόδο λοιπόν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή το πρωί αναμένονται οι Φώτης Γεωργίου, Νίκος Χατζόπουλος, Στάθης Προβατίδης, Νίκος Πλάτανος, Απόστολος Σκόνδρας και Τάσος Χριστοφιλέας.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος είναι τραυματίας και θα αφήσει και πάλι την θέση του σε ένα από τους Άγγελο Χειμωνέττο και Γιώργο Τύρελη. Πλην του Ταμπάση τραυματίες είναι ακόμα και οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Παναγιώτης Σπάρταλης, ενώ απών από την αναμέτρηση θα είναι και ο τιμωρημένος Γιώργος Πουλόπουλος.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς οι επιλογές του Πέτρου Ρουτζιέρη είναι λίγες, καθώς θα έχει πλέον στην διάθεση του δεκατέσσερις παίκτες. Αυτοί είναι οι Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Φραγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνεττος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα και Τύρελης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook