Αμφίβολος ο Μπακαγιόκο για το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εξαιρετικά αμφίβολος για το «κύκνειο άσμα» της φετινής Super League με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» είναι ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ο οποίος έμεινε εκτός του σημερινού (20/04) προγράμματος του ΠΑΣ λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Οι Ηπειρώτες εξασφάλισαν την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» πιο εύκολα και από ό,τι θα πίστευε και ο πιο αισιόδοξος φίλος τους, με αποτέλεσμα τις τελευταίες αγωνιστικές να αγωνίζονται απλά για τη φανέλα, την ιστορία τους, αλλά και για μην δώσουν δικαιώματα για σχόλια στο πάντα πρόσφορο γι΄ αυτά ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή ωστόσο οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ευελπιστούν να «σβήσουν» τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με ένα θετικό αποτέλεσμα, συνοδευόμενο και από μια καλή εμφάνιση κόντρα στους Κρητικούς.

Στην προσπάθειά τους αυτή ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Λεάντρο Μπεσέρα (συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στο πρώτο παιχνίδι της επόμεν