Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό είναι πλέον οι Γιαννιώτες, καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων με γκολ του Βέργου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς άγγιξε το γκολ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Τούτου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τζίμας στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου έπιασε μια σκαστή κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκετζιάνι και κατέληξε άουτ. Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με πρωταγωνιστές τους ίδιους παίκτες. Μετά από γύρισμα του Τούτου, ο Τζίμας έσπρωξε την μπάλα προς την εστία. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή, όμως μετά από έλεγχο στο VAR φάνηκε ότι δεν είχε περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή και το γκολ δεν μέτρησε. Μετά το αρχικό σοκ στα πρώτα λεπτά, οι Περιστεριώτες κατάφεραν σταδιακά να ισορροπήσουν το παιχνίδι και μάλιστα πήραν προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βαλένσια έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκονζάλες εκτέλεσε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0 στο 37′, στην πρώτη τελική του Ατρόμητου στο ματς.

Πολύ γρήγορα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Παμλίδης απέφυγε ωραία τον Κούντε και με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μαρκετζιάνι για το 1-1 στο 49′. Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος μπόρεσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Σούλης έκανε την έξοδο και με γροθιές έστειλε την μπάλα πάνω στον Εραμούσπε. Αυτή στρώθηκε στον Τζαβέλλα, ο οποίος προ κενής εστίας σκόραρε, γράφοντας το 2-1 στο 61′.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Έρλινγκμαρκ (79′ Ασεβέδο), Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά (56′ Τσακμάκης), Βαλένσια (56′ Φρίντγιονσον), Κούεν (56′ Βρακάς), Αντζιέλσκι (70′ Βέργος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Τούτου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος (69′ Τσαούσης), Τζίνο, Λιάσος (46′ Λεό), Ριένστρα (46′ Καραχάλιος), Τζίμας (69′ Ροσάλες), Ροσέρο (84′ Ντεμίρ), Παμλίδης.

ertsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook