Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι Αγρινιώτες ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων, διέλυσαν τον Πανσερραϊκό με 3-0 και έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα και μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε η πρώτη τελική, με τον Πανσερραϊκό να απειλεί νωρίς-νωρίς. Ο Χατζηστραβός τροφοδότησε στα δεξιά τον Άλεξιτς, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Χόβαν επενέβη στην πρώτη φάση του Παναιτωλικού, σταματώντας το σουτ που επιχείρησε ο Ντίας εκτός περιοχής. Οι Αγρινιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Καρέλης από τα δεξιά της περιοχής τροφοδότησε τον Χουάνπι, ο οποίος με πλασέ σκόραρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από Διαμαντή και Χόβαν, που την είδαν να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Πολύ γρήγορα οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Τορεχόν γέμισε την μπάλα από τα αριστερά προς την περιοχή. Ο Μαυρίας έκανε το σουτ με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας, γράφοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ρο 2-0 στο 34ο λεπτό.

O Λομονάκο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Ντίας (83′ Λιάβας), Καρέλης (83′ Λομονάκο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (65′ Μπετανκόρ), Χατζηστραβός, Μπέργκστρεμ, Οικονόμου (46′ Ουεντραόγκο), Μορέιρα, Ντανκερλούι (46′ Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Τομάς (65′ Μούργος), Άλεξιτς.

ertsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook