Βόλος: Ζήτησε ξένους διαιτητές για το παιχνίδι με την Κηφισιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, με επιστολή που έστειλε στην ΚΕΔ την Τετάρτη (20/3), ζήτησε τον ορισμό ξένων διαιτητών στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των playouts στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο την Κηφισιά.

Στόχος του συλλόγου της Μαγνησίας, όπως αναφέρει, είναι να διασφαλιστεί το κύρος και η αξιοπιστία ενός εκ των κρισιμότερων αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος στη μάχη της παραμονής.

Η επιστολή αυτή ήρθε τέσσερις μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Μαγνησίας στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» επί του Αστέρα Τρίπολης που του επέτρεψε να προσπεράσει ξανά την Κηφισιά μετά τη δική της ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Μιχάλης Κυριακόπουλος» της Καισαριανής.

Σημειώνεται πως στην επιστολή του ο Βόλος διευκρινίζει ότι δεν είναι εντελώς αντίθετος στον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Κηφισιά, αρκεί να είναι αξιολογημένοι και ικανοί όπως υποστηρίζει για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Φυσικά, όπως αποκάλυψε ο Varistas, κανένας Έλληνας διαιτητής δεν «καίγεται» να διευθύνει την αναμέτρηση.

Ουσιαστικά, με τη διευκρίνιση αυτή, επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου της Μαγνησίας είναι όποιοι τελικώς οριστούν από την ΚΕΔ, να είναι είτε διεθνείς, είτε με εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία και από ντέρμπι.

Υπενθυμίζεται πως ο Βόλος, στο περσινό πρωτάθλημα είχε εκφράσει την αντίθεσή του με τον μη ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια του στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs, σε αντίθεση με τα άλλα δύο κάθε αγωνιστικής. Επίσης, και στο παρελθόν έχει οριστεί ξένος διαιτητής σε παιχνίδι των playouts, οπότε δεν θα είναι η πρώτη φορά, εάν συμβεί αυτό τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook