Παναθηναϊκός: Ισόπαλο φιλικό με τη Β’ ομάδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο 35λεπτα, με την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού να ανοίγει το σκορ στο 54′ με σουτ του Γερεμέγεφ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι, Βαλεντίν ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή για τον Παναθηναϊκό Β.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ.

Αύριο (24/3) οι παίκτες των Πρασίνων έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση της ομάδας να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook