Άρης: Ξεκινάει ο εορτασμός για τα 110α γενέθλια του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έτοιμος να γιορτάσει όπως πρέπει τα 110 γενέθλια του – ιδρύθηκε στις 25 Μαρτίου του 1914 – είναι ο Άρης.

Το εορταστικό διήμερο θα ξεκινήσει σήμερα (24/3, 19.00) με το γκαλά που θα πραγματοποιηθεί στο «Ολύμπιον».

Εκεί θα γίνει η βράβευση προσωπικοτήτων από την οικογένεια του Άρη, όπως του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Χρήστου Γαλιλαία.

Θα τιμηθούν ακόμα οι κόρες του Κλεάνθη Βικελίδη, του Κάρολου Σαλούστου (εκ των ιδρυτών του Άρη), αλλά και πρώην παράγοντες για την προσφορά τους, όπως ο Ντίμης Παπαϊωάννου και ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Στο γκαλά θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων και ο πρώην τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Σβι Σερφ, ο παλαίμαχος παίκτης, Μάριο Μπόνι και ένας από τους κορυφαίους ξένους που φόρεσε τη φανέλα του ποδοσφαιρικού Άρη, ο Όλε Σκόμποε.

Θα δώσει το παρών και ο Υπουργός Αθλητισμού της Σερβίας, Ζόραν Γκάετς, που ήταν στο παρελθόν προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Άρη. Οι εκδηλώσεις, τέλος, για τον εορτασμό των γενεθλίων του Άρη θα κορυφωθούν αύριο στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα παραβρεθούν οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αθλητές όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, ενώ με το δικό τους τρόπο θα γιορτάσουν και οι οπαδοί της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook