Εκόνγκ: «Αγωνιζόμουν με ένα μείγμα αδρεναλίνης και παυσίπονων»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον τρόπο που αγωνίστηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής παρότι είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και πονούσε, εξομολογήθηκε ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα των ομίλων της Νιγηρίας με την Ακτή Ελεφαντοστού τόνισε πως αγωνιζόταν χάρη σε ένα μείγμα αδρεναλίνης και παυσίπονων.

Σε συνέντευξή του στο CNN World Sports, ο Εκόνγκ είπε:

«Υπέφερα από ένα σκίσιμο στον δικέφαλο μηριαίο. Στον έξω τένοντα του μηραίου. Η πρώτη ενόχληση ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού στη φάση των ομίλων. Μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω και όταν έκανα άλλη μια μαγνητική τομογραφία μετά το τουρνουά, ανακαλύψαμε ότι πράγματι είχε σπάσει.

Μετά δεν μπόρεσα να προπονηθώ πραγματικά, αφού το να παίζω με αυτό το πρόβλημα, με πονούσε τόσο πολύ. Απλώς προσπαθούσα να μειώσω το πρήξιμο με πάγο. Μπορεί να προπονούμουν για 30 λεπτά την ημέρα πριν από κάθε παιχνίδι και μετά μπορείς να επιβιώσεις στον αγώνα χάρη σε ένα μείγμα αδρεναλίνης και παυσίπονων. Το έβλεπα καθαρά την επόμενη μέρα του παιχνιδιού, καθώς είχα πρόβλημα στο περπάτημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook