Πανσερραϊκός: Μετράει επιστροφές ο Γκαρσία ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, ενόψει της 2ης αγωνιστικής των playouts, το Σάββατο (30/3, 15.00) εντός με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία καλείται να αντιδράσει θετικά μετά την ήττα της πρεμιέρας, από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (3-0), για να διατηρηθεί μακριά από κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια.

Οδηγό για τα «λιοντάρια» αποτελεί η νίκη με 2-1 κόντρα στους Αρκάδες στις Σέρρες, στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Εξέτισαν ποινή Στάικος και Πεταυράκης
Ο Ουρουγουανός τεχνικός υπολογίζει ξανά στους Πασχάλη Στάικο και Σταύρο Πεταυράκη, που εξέτισαν την ποινή τους και θα βοηθήσουν και πάλι με την εμπειρία τους, ενώ δεδομένα απών παραμένει ο τραυματίας Θυμιάνης.

Παράλληλα, σιγά-σιγά επιστρέφουν στις Σέρρες και οι διεθνείς των «ερυθρόλευκων»​.

Οι Νταμίλ Ντάνκερλουι και Κώστας Πηλέας ολοκλήρωσαν τις «εθνικές» υποχρεώσεις τους αγωνιζόμενοι ως αλλαγή στους αγώνες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων τους.

Ο πρώτος με το Σουρινάμ κόντρα στη Μαρτινίκα και ο δεύτερος με την Κύπρο απέναντι σε Λετονία και Σερβία.

Σήμερα ο Σοφιανός, αύριο ο Ουεντραόγκο
Ο Μάριος Σοφιανός έπαιξε χθες (26/3) στην Τρίπολη με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Ανδόρα (1-0 με γκολ του Σουρλή), ως αλλαγή από το 71΄ και αναμένεται σήμερα στις Σέρρες, ενώ ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο αναμένεται αύριο (28/3), καθώς έδινε χθες φιλικό με τη Μπουρκίνα Φάσο απέναντι στον Νίγηρα (ισοπαλία 1-1).

monobala.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook