Παναιτωλικός: Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του στα Γιάννενα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς οπαδούς του Παναιτωλικού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 2η αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα (30/3, 19:30) στους «Ζωσιμάδες».

Με υπουργική απόφαση οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν τους φιλάθλους στο πλευρό τους, καθώς όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός παιδείας, θρησκευμάτων και αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης υπάρχουν σοβαροί λόγοι για διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων, των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της της 2ης αγωνιστικής των Playouts του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023 – 2024,, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/03/2024 και ώρα 19.30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook