Διανυκτέρευση στη Λάρισα για την Κηφισιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα σημαντικό ζήτημα κλήθηκε να διαχειριστεί ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (30/3, 17:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου η ομάδα της Κηφισιάς.

Η αποστολή του συλλόγου των βορείων προαστίων της Αθήνας θα αναγκαστεί να διανυκτερεύσει σήμερα (29/3) στην πόλη της Λάρισας, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα εύρεσης ξενοδοχείου στην πόλη του Βόλου, αφού όλα είναι γεμάτα.

Αυτό ισοδυναμεί με ταλαιπωρία για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, του νυν τεχνικού της Κηφισιάς, ο οποίος ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του Βόλου. Ο χρόνος μετάβασης στο Πανθεσσαλικό στο ξενοδοχείο θα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που κάνει κάθε ομάδα που μεταβαίνει σε αυτό.

Η Λάρισα απέχει 58 χιλιόμετρα από τον Βόλο, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή της Κηφισιάς θα χρειαστεί να βρεθεί σχεδόν 45 λεπτά στο πούλμαν της.

Υπενθυμίζεται πως ο Βόλος στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης του Αστέρα Τρίπολης με 3-1. Όσο για την Κηφισιά, είχε μείνει στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην έδρα της στο Μιχάλης Κρητικόπουλος της Καισαριανής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook