Πετράκης: «Ο βαθμός αυτός είναι σαν νίκη – Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί μέχρι το τέλος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εκτός έδρας ισοπαλία του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός, που πριν τη σέντρα αποθεώθηκε από τους φίλους του ΠΑΣ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο αποψινός βαθμός είναι σαν νίκη, ενώ, τόνισε πως τα πάντα μπορεί να πάνε στραβά στα playouyts, για αυτό και χρειάζεται προσοχή μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ο βαθμός αυτός είναι σαν νίκη. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον κόσμο στα Ιωάννινα για την αναγνώριση της προσπάθειας που είχαμε κάνει και εύχομαι να μείνει στην κατηγορία».

Για τις διαφορές των ομάδων στα play out: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Όλα είναι πιθανά να συμβούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, παρόλο που ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Κάτι στη λεπτομέρεια δεν πάει καλά, αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια ακόμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook