Παναθηναϊκός: Η επιμονή των Πορτογάλων για Ιωαννίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σκοράροντας 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος επιθετικός των «πράσινων» δέχεται στενό μαρκάρισμα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην Ιβηρική δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Έλληνα διεθνή.

Καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει τον ποδοσφαιριστή πολύ ψηλά στη λίστα της. Τα «λιοντάρια» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γκιοκέρες, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί σε άλλο κλαμπ. Βέβαια ακόμα και αυτό δεν είναι σίγουρο, αφού η Σπόρτινγκ δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για την πώληση του Γκιοκέρες.

Παρόλα αυτά τον Ιωαννίδη τον έχει στη λίστα της και μάλιστα σε περίοπτη θέση θεωρώντας ότι είναι ένας ποδοσφαιριστές που παρουσιάζει τρομερή εξέλιξη και έχει ακόμα πολλά περιθώρια.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους οι επαφές με τον Ιωαννίδη έχουν ξεκινήσει, αλλά στην Ιβηρική αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook