ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε ο Μπάλαν – Βγαίνει την Παρασκευή η αποστολή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (6/4-20:00) με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 3η αγωνιστική των play out.

Η γιαννιώτικη ομάδα μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό είναι σε δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία και ελπίζει να γίνει ένα θαύμα, που μεταφράζεται σε πέντε νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν και αυτό είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Ωστόσο όσο υπάρχουν οι μαθηματικές ελπίδες οφείλουν οι ποδοσφαιριστές να παλέψουν και ότι βγει.

Στα της προπόνησης απρόοπτο υπήρχε με τον Κλαούντιου Μπάλαν ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο αν θα μπορεί να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και ίσως σε σχηματισμό και ίσως δούμε να αγωνίζονται από την αρχή παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Πριν την προπόνηση υπήρχε βιντεοανάλυση του αντιπάλου και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 12 και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρεί οδικώς για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για την Κρήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook