Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνημα με 2 ήττες στα playouts – Πρώτη φορά στις 4 συμμετοχές του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα στα playouts της Stoiximan Super League, καθώς έχει 2 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχασε στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος με 2-0 εντός έδρας από τον Βόλο, ενώ στη 2η «στροφή» γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ (2-0) στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Είναι η πρώτη φορά που o σύλλογος της Αρκαδίας ξεκινά με τόσο άσχημο τρόπο το μίνι πρωτάθλημα. Ποτέ ξανά στις 4 συμμετοχές του στα playouts δεν είχε 2 ήττες στα πρώτα της παιχνίδια στη διαδικασία.

Τη σεζόν 2019-20 οι Αρκάδες είχαν ξεκινήσει με νίκη (1-2) στην έδρα της ΑΕΛ, ενώ την επόμενη αγωνιστική είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδό τους.

Την περίοδο 2021-22 ο Αστέρας είχε επίσης ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα με νίκη εκτός έδρας, 0-2 στον Βόλο, ενώ ακολούθησε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο.

Την περσινή αγωνιστική χρονιά (2022-23) η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε πάλι με νίκη, ωστόσο εντός έδρας, με 2-1 τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, το επόμενο παιχνίδι ήταν ήττα, 1-0 από τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ακόμη και όταν έπαιξε playoffs δεν ξεκίνησε με 2 ήττες
Η τρέχουσα σεζόν είναι η πρώτη στην οποία ο Αστέρας ξεκίνησε με 2 ήττες τα playouts. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχουν «ρίξει» την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στη 2η θέση, αλλά χάρη στην πορεία της στην κανονική διάρκεια, δεν θα κινδυνεύσει.

Ωστόσο, οι Αρκάδες θέλουν οπωσδήποτε μια νίκη και γρήγορα, ώστε να επιστρέψει η… κανονικότητα. Και αυτό γιατί δεν θέλουν να «λερωθεί» μια σεζόν που θα μπορούσε να ολοκληρωνόταν ακόμη και με συμμετοχή στις μάχες του τίτλου.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Αστέρας Τρίπολης, ακόμη και τη σεζόν 2020-21, όταν είχε συμμετάσχει στα playoffs (με την τωρινή τους μορφή, στα οποία συμμετέχει και ο πρωτοπόρος), δεν είχε ξεκινήσει με 2 κολλητές ήττες. Τότε είχε πάρει στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθησε η ήττα με 2-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

monobala.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook