Στον Θρασύβουλο ο Μανίκας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην επισιμοποίηση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μανίκα προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) η διοίκηση του Θρασύβουλου.

Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε επίσης, πως το πόστο του βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο Φώτης Τσουβαλτσίδης, ενώ στο τιμ της ομάδας προστέθηκε και ο καθηγητής φυσικής κατάστασης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

«Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντώνη Μανίκα. Βοηθός του θα είναι ο Φώτης Τσουβαλτσίδης. Επίσης ανακοινώνεται η πρόσληψη του καθηγητή φυσικής κατάστασης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου», ανέφερε η εν λόγω ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας της Φυλής,Σωτήρης Μασούρης, με δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσμη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε: « Καλωσορίζω στην ομάδα το νέο τεχνικό επιτελείο. Πρόκειται για φίλους και εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες. Θα είναι και αυτοί αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας να εξέλθει από την δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ο Θρασύβουλος είναι ενα υγιές κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας της Δυτικής Αττικής και υπάρχει πανστρατιά για να καταφέρει ο σύλλογος να αποκαταστήσει το “βαρύ” όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Και βέβαια υπήρχαν και υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μου, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση, θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε δριμύτεροι και να βγούμε νικητές όπως πάντα».